Nyårslista!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Blev antagen till Uppsala Universitet & Mälardalens högskola.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade något.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope, men en blev gravid, bebis kommer 13 Januari =)
4. Dog någon som stod dig nära? Nope
5. Vilka länder besökte du? Finland
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Inte något specielt jag kan komma på.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 11 Juni Studenten och 11 Juli Jag och P blev tillsammans!
8. Vad var din största framgång 2010? STUDENTEN!
9. Största misstaget? Har nog inte gjort något misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite förskyld, förra året var värre ;)
11. Bästa köpet? Grejer till lägenheten tror jag.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Presenter och Fika
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor men inget som är jätte speciellt
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Rihanna Feat Eminen - Love the way you lie tror jag faktiskt.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Ätit nyttigare och tränat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Brytt mig om vad alla andra tror och tycker.
18. Hur tillbringade du julen? Tillsammans med mamma m. familj på julafton, med pappa m.familj den 25e och vänner den 27e =)
19. Blev du kär i år? YEES!
20. Favoritprogram på TV? Gossip Girl
21. Bästa boken du läste i år? En shopaholics bekännelser serien =)
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig nog inget speciellt men fick fin fina grejer.
25. Något du önskade dig men inte fick? Samma svar där...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var i skolan och firade med vänner på kvällen, firade ed familjen innan.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det tror jag inte.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Svart, svart, svart!
29. Vad fick dig att må bra? Min familj & mina vänner!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ....
31. Vem saknade du? Sassa!
32. De bästa nya människorna du träffade? Träffade nog inga nya men nygamla :P

Under 50-lappen


Vi fyndade Champagneglas i veckan för otroliga 9:-/st!!! Så vi köpte hem 4 stycken, hade sett dom i ett reklamblad från ÖB men trodde att dom skulle vara jättelätta och sköra så tjii fick jag. Enkla snygga glas helt enkelt.

29e December 2010

Hejsan!

Idag skulle jag åkt ner på stan med Jossan, men hon mådde inge bra. lika bra att de inte blev nå för tillfället funkar halsen men nu är bihålorna och huvudet helt rubbat. Älskling åkte till STHLM imorse med två kompisar och jag ligger ensam i soffan med en alladin-ask och roar mig med att kika på inredningssidor, bloggar m.m. Vill flytta nu, nu, nu! Hahah

Hade ju vart och hämtat ut ett paket igår som var en försenad julklapp till P, han fick den här parfymen. Han blev superglad och jag också, jag älskar den doften =)

Nu ska jag fortsätta leta inredning vill ha snygga panelgardiner till varagsrummet, men vi har inte bestämt vad de blir för färg här inne än, väggarna blir vita men vilken färg vi ska matcha med ^^


GODNATT

Hejsan!

Julaftons inläggen har hamnat i helt fel ordning men men.
Idag har jag tagit de lugnt hela dagen är sjuk och så följde jag med Mathias snabbt och brände pengar, han köpte en ny säng. Haha!
Så dagen har spenderats i soffan, men lite duktig har jag ändå vart, lyckades få tag på en av böckerna jag behöver till skolstarten billigt. En 100-lapp fick jag betala så jag slipper leta på stan imorgon. Så imorrn ska de inhandlas en kalender och en ny väska, ska även kika på jeans om jag hittar nå snygga jag hat ett par just nu som är hela.
Ska även se om jag kan fynda en jacka aars får jag överleva vintern helt enkelt.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att älsk ska komma hem från jobbet, han ska få en sen julklapp, lyckades komma på en till grej till honom 18.30 den 23e december så de kom på posten idag. Han får väcka mig för jag kommer hinna somna innan han kommer hem.

Vi hörs imorgon! =)

ANTAGEN TILL MDH!!!

Hejsan!

Har haft fullt upp de senaaste dagarna! Igår hade vi Minijulafton jag, Jossan, Jens och Mathias, mysigt. Vi käkade lövbiff och potatisgratäng. Jag fick mitt älskade kakfat från Ikea, visar bild sen när jag skruvat ihop de =)

Och så igår blev jag antagen till Mälardalens Högskola, jag ska läsa till Förskollärare! 3,5 år sen är jag klar. Ska bli så skoj. Så imorgon ska jag ner på stan och ge mig ut på jakt efter 2 böcker som jag ska ha till första kurserna, sen ska jag köpa grejs jag behöver till plugget.

Så under våren blir de flytt hemifrån, ska bli sambo men de kommer lite senare! Hinner börja plugget och gå någon månad först.

Fick även reda på att en kompis till mig också ska läsa till lärare fast språk och språkutveckling om jag inte minns helt fel. Känns skönt att slippa åka dit själv första dagen. Utbildningen ligger ämligen i Västerås och Eskilstuna och uppropet är i E-tuna så då ska ma alltså lära sig att hitta på två olika skolar, yeeey! Vi kommer behöva kartor!


Julafton 25e December

Julafton 25 December

Den 25e var de dags att åka till pappa och fira jul. Dom bor ute i skogen och de var mysigt ned djuren. Pappa hade vart duktig och tagit in en gran för våran skull =)

Granen, han hade fått kapa 60 cm i botten och sen en del i toppen för att den skulle gå in i huset.

GODJUL
Vi kom ut dit vid 11-tiden och käkade lite frukost, jag käkade mest godis för jag åt innan jag åkte ;) Sen blev de mys framför tvn ett tag och mys med djuren. Vi körde omvänd ordning och fick paketen innan maten, fick julrim och hela baletten. De fick även lite presenter av oss, dom fick varsin termosmugg så dom kan dricka kaffe på morgonen i den istället för en kaffekopp som pappa gör i bilen ;) Sen fick dom en gemensam present ett litet troll, dom har sin lilla trollsamling.

Den inringade fick dom av mig och Min bror.

Mer mys framför tvn och vid 16 åt vi julmiddag. Åkte hem ganska tidigt vid 17.30 men vi hade de mysigt och en lugn dag. Mot vad de brukar vara. Vi brukar åka dit den 23e och gå ut i skogen och hugga en gran, klä den baka pepparkakshus och lite sånt.

Visar bilder på allt jag fick lite senare =)

Mina Julklappar!


Koppar, tefat, skålar och assietter, 6 av varje. Av - Mamma & Magnus

"Sju sortes JULKAKOR" - Av Min Lillebror
Sex and the city 2 - Zhiva (Hunden)

Oliv Produkter Av Älskling
Vanilj badgrejer Av Pappa och Berith

Tavlan som är bredare än min garderod - Av Mamma & Magnus


Serveringsfatet fick jag och Peter tillsammans av Mamma & Magnus =) Grymt häftigt de är liksom som ett z =)

Jag och Peter var lite fuskiga och öppnade en present redan den 22a för de var sista kvällen vi var tillsammas innan jul. Vi fick en jättemysig filt av Danne och Pia, jag ÄLSKAR den =)

Var och shoppade telefonen imorse, fick pengar av Pappsen och Berith för att kunna köpa en Mobil eller en jacka, kommer ändå köpa jackan i veckan om jag hittar den =)

Fick även ett presentkort på Öster mälarstrandskrog, 3 timmar i bubbelbad och tilltugg, de tänkte jag att vi ska utnyttja när vi firar 6 månader om några veckor, av min älskling

De var nog allt, har hört rykten att de finns lite mer hemma hos älsk från hans pappa och sambo ;) Får öppna de ikväll!

Vad fick ni i Julklapp??

Julafton 24 decmber

Julafton 24 december 2010

Startade dagen med att gå upp vid 8 för att jag hade första tjing på duschen, sen ringde jag älskling och önskade honom god jul, sen blev de till att fixa fram frukost till familjen, de var uppskattat. Dom behövde bara gå upp så var allt klart.
Sen börjades de, stressen, ägg skulle kokas och garneras, potatis skulle skalas, prinskorven hade vi glömt på ica, allt dukades och samtidigt satt vi och väntade på att Benjamin och Lucas skulle komma med bussen från Uppsala och försökte hålla småsyskonen här hemma glada. Dom ville öppna paketen så fort dom slog upp ögonen. Jag agerade tomtenisse i år, fixade, hjälpte till överallt, mamma och magnus åkte till ica för att hämta ungarna på stationen och i samma veva hämtade dom prinskorven. Jag värmde på allting så de häll sig varmt (de vi hade ordnat dagen innan, revbensspjäll och köttbullar)



Sen kom dom hem 14.10 bara ca 10 minuter sena i planeringen. Just ja prinskorven ska stekas också.... 14.20 sitter vi till bords och käkar. Vi hinner nästan precis å bort allt från bordet när Kalle Anka började. Tur var väl de. Efter Kalle fick vi vänta liite och sen blev de julklappsutdelning.
Vi delade ut alla paket och sen öppnade vi i turordning, 6 barn (jag räknar mig som barn nu), två vuxna och två hundar. Tog lite tid de där kan man säga. Men alla blev nöjda och glada =)

Vid 21-tiden kom P över och hade med sig paket han också. Mamma hade handlat en stor tavla till mig som han fick frakta med bilen, sen fick vi en gemensam present som jag väntade med att öppna tills då och så fick jag min present av honom och ha sin av mig =)

Jag mamma och Mgnus var uppe sent och drack glögg, vi gick så långt att vi spetsade den med Bacardi Grand Melon ;) Gott och lagom mycket alkoholsmak. Hade knappt något i men gottigt blev de.

GOD JUL!

GOD JUL!

Nu står maten på spisen, klapparna är klar,a hundarna är julfina med glitter. Och nu väntar vi bara på att Benjamin och Lucas ska komma. Dom kom hem till Sverige kl 9 imorse, dom har vart i Dominikanska republiken? i två veckor =)

Har tagit lite bilder som ni får se sen =)

21a December 2010

Hallojsan!

Sitter hemma som mamma, kommer typ vara här all min vakna tid den här veckan. Idag har jag och lillasyster bakat, ischoklad och rischoklad. Ska göra en sats till med knäck imorrn, den ska vara laktosfri och med mandlar. Just nu sitter jag och väntar på Mathias, han ska ut och börja! köpa julklappar!! :P Han vill ha sällskap och hjälp vilket jag förstår så jag ska joina honom. Sen åker jag hem, eller ja egentligen till äsk och stannar där tills imorrn =)

Har tagit med kameran så ska ta ett kort på granen så får ni se :) påtal om granen, jag var på Nisses idag och handlade julkulor till nästa år. Viktigt att vara ute i tid ;) Nej men dom hade halva priset på ALLA julgrejer från den 20e december så jag handlade några fina lila =)

20e December

Hejsan Hoppsan!

Pepparkakshuset är byggt och pyntat. Vi köpte ingen klar sats med delar till huset utan jag gjorde engna mallar, funkade ganska bra. Brukar göra egna mallar hos pappa också så jag har lärt mig av den bästa. Igår klädde vi granen hos mamma, blev silver, lila och rosa. Och hos Älsk körde vi på silver och rött. Har ingen kamera här så kan tyvärr inte visa bilderna. Men nu är iaf en grej på "att göra listan" klar.

Måndag:
Pepparkakshus [x]
Städa och Pynta [/]

Tisdag:
Knäck []
Ischoklad []

Onsdag:
Saffransbullar []

Torsdag:
Köttbullar []

Ska även ta hand om småbarnen hela veckan, för just nu är de sjuka och så tycker jag de är lite elakt att låta dom vara på fritids sista dagarna innan jul. Imorgon har dom skolavslutning så vi får se om vi drar oss dit. freja ligger och sover just nu, stackarn är hes och hostar. Nu ska jag ta hand om de sista i mitt rum och kanske lägga fram lite julklappar under granen =)

Hejsan!! Nu sitter jag på bussen på väg he...

Hejsan!! Nu sitter jag på bussen på väg hem till mamma. Ska dit och julstöka med mina småsyskon. Gick upp 7 och hoppade på första bussen så är snart framme. Idag ska de städas först och sen ska jag lyckas sätta ihop ett pepparkakshus. Eller ja jag ska göra mallen också! För något år sen limmade jag ihop de med superlim för att de vägrade fastna! Haha


Nu har jag precis packat ner alla julklapp...

sp_a0381 (MMS)

Nu har jag precis packat ner alla julklappar som ska hem till mamma i en flyttkartong. De kommer mer grejer men allt är inte inslaget så de som är klart åker över nu i eftermiddag när vi ska hjälpa henne att handla och så ska vi klå granen tillsammans  Gårdagen var skitrolig, blev ju BMB, så var Markoolio där så helt plötsligt var man 9 år igen. Dansade loss i schlagerbaren och hade en jävligt trevlig kväll! Är lagom seg men överlever nog! Love


Tjaa! Nu har vi käkat julbord och nu drog ...

sp_a0380 (MMS)

Tjaa! Nu har vi käkat julbord och nu drog vi ner till BMB och dricker P2  Höres imorrn! Love


Hejsan! Nu sitter vi på förfesten. Ska sna...

Hejsan! Nu sitter vi på förfesten. Ska snart beställa taxi och dra ner till Real där vi ska käka julbord :-D får se vart vi hamnar sen! Love


Här är de förfest innan förfesten till jul...

sp_a0379 (MMS)

Här är de förfest innan förfesten till julbordet med Securitas! Klockan är 15.42 och vi skålade nyss med första glaset vin! Nu ska sminket på. Bloggar under kvällen! Puss


Köpte ett tomteljus idag. Luktar mums och ...

sp_a0378 (MMS)

Köpte ett tomteljus idag. Luktar mums och juligt. Nyss slog jag och P in alla julklappar vi hittils har köpt och hela sängen var full. Ska inhandlas ca 5 till sammanlagt. Nu sitter vi i soffan och kikar på lyxfällan, har extremt ont i nacken så sitter med en varm vetekudde på nacken. Hoppas de går över. Love


16e december 2010

Hejsan!

Sitter hemma hos mamma och kikar på Lyxfällan, hunden sprag just till dörren för de pligade på tvn, haha! Skrev nyss ut lite bilder till en julklapp som ska fixas ihop i helgen. Ska bli skojigt.
I helgen ska två granas kläs och julklappar ska slås in. Ska klä granen både hos älsk och hemma hos mamma. Blir på söndag. =) Vi brukar alltid klä den dagen innan men de är så sent så i år gör vi det på 4e advent.
När klär ni granen?

Om ett tag ska jag träffa Mathias igen och dra till Nisses...igen :P Vi ska kika på möbler. Var där idag med älskling också och köpte julgranskulor. Och ett ljus som doftar gudomligt. Dock ligger de i bilen så visar bild sen :)

Vad gör i ikväll?

15e December 2010

Hejsan!

Hela den här dagen har blivit helt felvänd. Älskling fick jobba över och kom hem 4 imorse. Vi vaknade typ vid 11 och jag tvingade mig upp till 12 och gjorde lunch. Länge sen vi sov så länge, sen blev de bara att mysa i soffan tills han var tvunge att göra sig iordnig för jobbet som började 15, som sagt snurrig dag. Jag har ont i huvudet, är ensam och har tråkigt. Men jag ska träffa Mathias om en timme. Ska iväg till Nisses, Elgiganten och sen kika på ågon film. Kommer nog somna tidigt ikväll. Är trött även fast jag sov länge.

Har lite mysigt framför tvn nu med lussebulle, julmust och ljus.

 


Vilket ska man välja?

Jag är på jakt efter ett snyggt överkast till sovrummet. Rummet är vitt, vitt, vitt och har en vägg som är svart med lila blommor. Alltså, lila överkast + silvergrå och lila prydnadskuddar eller Vitt överkast + lila och silvergrå prydnadskuddar??

Eftersom att rummet består är typ 80% vitt blir de ju ganska så vitt där inne, fast samtidigt älskar jag vitt =/
Vill ha någon av dessa på bilden. Finns på Jotex för 349:-

Så ska jag välja vitt eller lila överkast?


Det blev en liten stjärngosse!

Fick nyss reda på att min älskade kusin Erika födde en liten stjärngosse igår. Han fick namnet viktor och nu väntar jag spänt på att få se en bild på den lille. Grattis till den lille!

Bildkälla


14e december 2010

Hejsan!

Idag har jag vart ner på stan med Jossan en snabbis och kikat lite på stan och för att gå på ett möte. Sådär skoj, fast alltid kul att träffa Jossan =)
Efter de har jag och Älskling bara tagit de lugnt hela eftermiddagen, vi hann med att träffa Emmelie en stund också. Mysigt. Nu Åkte precis P till jobbet för att jobba natt.

Precis innan han åkte till jobbet satt vi och drömde oss bort bland lägenheter, finns nyproduktion här i stan, nära vattnet och grymt fina. Får se hur de blir. Är kär, fast är kluven, kostar endel i månaden och den är mindre än den här. Vill hellre ha större. Flyttade ju precis hit, eller ja Älsk gjorde de, jag bor fortfarande hos mamma egentligen ;)

Så jag sitter här ensam med mitt Kanelbulle te och kikar på Äntligen hemma - Julspecial.


Bildkälla

13e December 2010

Hejsan!

Vaknade tidigt imorse, redan vid 9 och tvingade mig upp för jag trodde att vi hade tvätt klockan 10-13 men de visade siga tt de var 13-16. Aja då var jag redan uppe så. Så idag ska jag roa mig med att tvätta, julstäda lite under tiden. Kl 18 har min syster Luciafirande i kyrkan här i närheten så ska kila dit och träffa mamma och kika på Luciatåget =) Efter de tror jag att mamma skulle ha sljuts till Hälla och kika på Julklappar. Så skönt att jag har alla utom 2 klara! Fast de två julklapparna vet jag redan vad de är och vart ma köper de så de är lugnt.

Blev inte så mycket bloggande igår, kom hem hit vid 19 tiden och vid 21 åkte vi och köpte pizza för jag var huuungrig. Sen blev de till att kolla på halva Pirates of the caribbean. Blev den sista i ordningen.

3e Advent

Hejsan!

Idag är de 3e advent, helt sjukt att tiden kan gå så fort. Älskling jobbar som vanligt, lite tråk men vi får träffas ikväll. Ska väl ta och göra mig i ordning lillasyster ligger fortfarande i soffan i pyamas och spelar på min dator. Ska dra ner på stan för att shoppa. Hahah nej men jag ska kika lite på Åhlens och så ska jag köpa min flaska =)

Sen ska vi hem till Mamma och käka lunch. Så jag kommer väl hem hit ikväll igen! Orkar inte sätta mig på en buss och åka till andra sidan stan så älsk får hämta mig hos mamma sen.

Bloggar via mobilen!

Bildbomb!




Pepparkaksbak

Satte upp två tavellister igåg och ställde dit min Fina Always kiss me goodnight and tell med you love me tavla, som jag gjort själv :) Just nu står de anrda bilder där också, får se hur de blir sen med bilder och sånt.


Och så spikade jag upp kökstavlan, bättre bilder på mina tavlor finns här.


Godnatt

Hejsan!


Kikade nyss klart på Twilight =) Så jävla bra film, tror lillasyster också gillade den egentligen får hon inte se den då hon bara är 9 men jag har ju sett den innan och sa åt henne när hon skulle blunda :) Nu ligger hon här i soffan som en liten bebis och sover. Jag ska strax krypa ner i sängen bredvid min älskling som gick och la sig tidigt, stackarn ska upp 4 imorgon :(

Hann vara lite händig idag också, har ett Lack bord här i vardagsrummet och de är ett extra hyllplan som jag inte skruvade dit när jag skruvade ihop hela bordet för en månad sen så idag tog jag och gjorde de, satte även upp en tavla i köket och tavellister i sovrummet :)

Har inte hunnit lägga in bilderna i datan än men de kommer imorrn :)

Neej nu ska jag krypa ner i sängen hörs imorrn!

Bildkälla

Glasflaskor

Idag var jag och Lillasyeter Freja in på Åhlens snabbt innan vi åkte hem hit. Hittade en skitsnygg flaska som jag letat efter. Har nämligen en hylla här i köket som de just nu står en massa skit på inklusive en soda streem och en blender. Vill ha bort de och dit med något snyggt. Vill ha en Glasburk med en massa stearinljus så är på jakt efter de men jag ville även ha en snygg glasflaska och hittade som sagt en idag i turkost glas för 39!!!:- på Åhelns.  Dock finns de tyvärr ingen bild på hemsidan men flaskan ser ut som denna på Ikea.  Om jag är smart så springer jag in på Åhlens imorgon när jag ska lämna tillbask lillasyster till mamma och köper flaskan =)

 

 


Vill även ha en snygg karaff, även den i turkost glas och denna ska få pryda köket sen :) Karaffen kostar 99kr på Ikea =)

Update: Såg nu att om ni köper den Blåa karaffen den 16e December och är Ikea family medlem får ni köpa den för 79:- istrället för 99:- Ska se till att åka dit då =)


Här gör vi lite som vi vill, chips och dri...

sp_a0370 (MMS)

Här gör vi lite som vi vill, chips och dricka före maten, men vi kör inte omvänd ordning utan man får chips efter maten också! Måste ju skämma bort trollan när hon är på besök! Nu kikar vi på Bring it on! Vilken av filmerna de är vet jag inte! Love


11e December 2010

Hejsan!

Idag har jag fullt upp, min lillasyster är här och ska sova över. Hämtade henne på stan sen tog vi bussen hit, vi handlade grejer till ikväll och nu är vi hemma och har bakat pepparkakor och båda har en paus vid varsin dator :P

Ikväll ska vi äta gott och kika på Tv, (de råkar vaar min och P´s 5 månaders dag idag också), tror hon ville se Narnia som går 17.15 och sen blir de nog Twilight efter Narnia. Jag gjorde ett kap, jag köpte Twilight, New Moon och Eclipse för 197 kr förra veckan :) Nu ska vi bara ta de lite lugnt och så får vi se vad vi hittar på om ett tag. Sitter vid fel dator så jag lägger upp lite bilder senare eller imorgon :)


Vad gör ni idag?

Nobelfest ikväll :)

Hej!

Ikväll är de dags för "Nobelfest" vi ska ha ledaravslutning med alla ledare i Kyrkan, de är Nobeltema i år så de är på med finkläderna och ha jävligt roligt. Jag ska ha in Lila balklänning jag hade på Avslutingsbalen i 9an, vilket var våren -07 helt otroligt att den fortfarande passar.

Ska snart ta och fixa håret, blir jag nöjd släger jag upp en bild. Hinner nog blogga innan vi åker, annars har jag telefonen med mig :)

Gryta á la Sri Lanka

Satt och kikade i en tidning som heter Hem & Hyra och såg denna artikel. Lite roligt eftersom vi åker dit om lite drygt ett år. Har letat efter lite roliga recept från Sri Lanka och har faktiskt hittat endel men de var extra roligt att hitta de i tidningen :)



Ska helt klart spara receptet till senare :)

10e December 2010

Hejsan!

Orkade inte blogga igår, hade fullt upp, skulle hinna tvättan baka lussebullar, åka hem till mamma och ta ut hunden, ner på stan med ett papper och till P´s jobb och betala Julbord. Vi skippade tvätten och tar de på måndag istället så vi hann med en snabb Fika hos Wanko också.

Blev massor med Bullar och dom blev mumsiga =) Vi hade lite torsdagsmys igår, vi kollade på Pirates of the Caribbean, åt god mat. De blev fläskfilé och pommes. Såklart åt vi ostbågar till filmen, eller ja filmerna såg första och andra filmen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare!

Inspiration


Vill ha "Hyllan" fast i svart och tyvärr finns de inte på ikea så antingen får jag fortsätta att leta eller köpa svart metallic färg och måla skiten. Vilket blir jobbigt.

Tidningsförvarningen vill jag ha, att ha reklam och grejer som ska kastas, roligare att ha de i något snyggt. Ska även leta efter ett snyggt ställ att ha tidningar (man faktiskt läser) i. Får se om jag ska fortsätta leta eller om jag ska ha två likadana, en till nya tidningar och en till reklam.

Ska leta efter någon snygg svart matta också. Har vitt tegel på väggarna och alla "möbler" är svarta så. Vill även ha små svarta korgar uppe på hatthyllan. Jobbigt med halsdukar och sånt på vintern som bara är i vägen.


Tavlor!

Dessa två tavlor har jag pysslat ihop under den senaste tiden. Men igår satte jag in dom i ramarna och jag är grymt nöjd. Den översta ska sitta i sovrummet på en tavellist som vi ska sätta upp inom den närmsta tiden och den nedre ska sitta i köket.

 

Vilken är DIN favorit?


8e December 2010

Hejsan!

Igår blev de knappt nå bloggande men jag var hema hos mamma och packade ner grejer i mitt rum som jag inte använder och så. Ska bli nya tapeter där sen så. Så var jag ju barnvakt åt mina småsyskon som var lite krassliga så vi gjorde pankakor och senare på kvällen åkte jag och P och fikade med Wanko. Trevligt trevligt.

Vi kom hem ganska tidigt men jag kunde verkligen inte somna, somnade sent och var lite grinig imorse när P väckte mig, fast jag fick frukost på sängen så de gick över ganska fort :P

Nu ligger jag fortfarande i sängen och kollar på Våra bästa år i min ensamhet. P är på gymmet så jag får roa mig själv. Idag blir det nog lite mer bloggande än igår, har lite bättre med tid till det idag =)

Cosmopolitan, Chic, veckorevyn!

sp_a0368 (MMS)

Cosmopolitan, Chic, veckorevyn! Någon som vill ha lite tidningar? Från 2006/2007 och framåt. Hojta till. Antingen kommer ni och hämtar dom i Västerås eller så postar jag dom. (NI står för frakten och tänk på att tidningarna väger mellan ca 150-250g) Annars är tidningarna GRATIS! Nu ska jag fortsätta rensa och packa hemma hos mamma!


Godnatt

Hejsan!

Ikväll blev de till att ta de lugnt när P kom hem från jobbet, egentligen skulle vi kört badminton med Danne och Pia som varje måndag men jag orkade verkligen inte ge mig iväg idag. Och jag kan ju säga att vi båda var riktigt trötta så de var nog bäst så. Vi kör ju mellan 20-21 varje måndag och de skulle vara skönast att köra en timme tidigare men eftersom att P jobbar så konstiga tider så kan han ibland sluta 18.30 om inte ännu senare så då blir de för tight.

Nu ligger han bredvid mig i sängen och sover och jag ligger och är varken trött eller pigg. Så då blir de lite bloggande istället. Idag kollade vi på båda avsnitten av Sunes jul, haha så sjukt rolig julkalender :P

Nu ska jag maila över lite bilder till mig själv så jag kan skriva ut de imorgon hos mamma, ska hem dit några timmar och ta hand om min lillebror som är sjuk. Frågan är om jag ska ta med min dator eller om vi ska slåss om mammas i 3 timmar. Haha

Mobilblogg!

Test! Update Visade sig att de gick utmärkt att mobilblogga! Så nu kommer jag även blogga när jag inte har tillgång till datan!


Baka, baka liten kaka!

Perfekt Juklappstips eller Presenttips till någon som älskar att baka och som älskar Muffins. Burken kan man antingen fylla med en ingrediens, mjöl tillexempel. Annars kan man ju låta den vara tom så kan personen som får presenten fylla den själv.


6e December 2010

Hejsan!

Igår åkte jag och Mathias och kollade på möbler på Chilli tror han hittade en soffa han vill ha, skitstor så får se om den får plats i hans lägenhet sen haha, efter 3 varv på Chilli blev de en tur till Ikea och sen åkte jag hem till Mamma och fikade, mina småsyskon kom hem igår så jag häsade på dom lite också.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan P kommer hem, skulle ju gjort de i torsdags men då blev jag ju dålig så.

//M

Vinn en Tassimo hos Happily ever after!

Bilden komer ursprunligen från Evelinas blogg


Chilli

Hej!

Ska ta och göra mig iordning för att om ett tag åka till Chilli med Mathias =) Han ska ju flytta hemifrån i Februari så vi ska kika lite där, drar säkert förni någon annan affär på vägen, ska försöka tviga in honom på Nisses också, för jag vill försöka hitta något til min kusin. Men får se hur de blir och när grejer stänger.

Nyss körde de förbi en massa polisbilar och brandbilar, bor precis vid en rondell vid E18 och de visade sig vara en bilolycka med flera bilar inblandade en bit utanför stan. Såg nu att de är 2 eller 3 bilar plus en ambulans med en patient inblandae i olyckan. USCH!
Hoppas de inte är några allvarliga skador.

Nej nu måste jag fixa mig!

2a Advent

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er idag, med mig är de toppen. Lite synd att P jobbar så jag sitter själv hela dagen men jag ska nog ha grejer att göra ändå. Kommer bli mer bloggande än igår, ska fixa lite i lägenheten också. Och såklart lyssna på Julmusik.


Tänker vänta med kalenderöppningen och Sunes Jul tills P kommer hem från jobbet ikväll. Men de andra ljuset är tänt iallafall. Eftersom jag har blockljus så måste man elda mycket längre än vanliga ljus. Heheh

Vad ska ni göra idag?

3e December 2010

Hejsan!

Har haft en lång dag idag, fick frukost på sängen imorse av min älskling. :) Sen åkte vi till mamma och hämtade henne och min bror, mamma skulle till jobbet och vi andra åkte ut till Tidö slott och gick på jularknad. Mysigt men tyvärr inge direkt spännande. Roligare när man var mindre och de var inte mycket grejer dom hade.

Sen åkte vi och lämnade brorsan och drog til Bjönrön och åkte pulka, gick sådär för den är ganska bucklig backen så vi gav upp efter ett tag och åkte ner på stan för att handla slips. Sen blev de hem och vila lite, vi var så trötta vid 15-tiden så vi kunde sova, haha. Blev middag hos Danne och Pia, mums och sen drog vi till en kompis ett tag som hade party. Kom nyss hem ungefär. Ligger med en värmekudde i sängen för vi har knappt någon värme i lägeheten då något rör i huset bredvid kraschat så de är kallt. Har vart såhär sen i onsdags så fixar dom inte snart ska vi klaga!

Nu blir de någon film att mysa framför och imorrn blir de mycket bloggande då jobbar P så jag är ensam hemma hela dagen.

Vad har ni gjort idag?

SRI LANKA

Godmorgon!

När vi var på stan i onsdags och shoppade julklappar gick vi in på fritisresor och frågade lite. Vi ska åka till SRI LANKA i februari 2012 och de kostar massor, så vi måste spara, spara hela året för att ha råd att åka. Det kommer bli underbart att åka utomlands tillsammans i två veckor =)

Jag älskar vintern men skulle inte taka nej till att åka nu!! Men man måste ju ha något att längta till =)


3 December 2010

Godmorgon!

Håller på och tvättar nu, tråk men sen blir de åka hem till mamma och hälsa på Zhiva och hämta lillebror för att åka ut till pappa. Vi ska till någon bilfirma också och kolla hur mycket de kostar att fixa motorvärmare till bilen =)
Svinkallt nu när man sätter sig i bilen ^^

Vad ska ni göra idag? Ikväll får vi två datorer här så då har jag nog tid att blogga beroende på hur länge vi är hos pappa, ska se om jag kan få igång mobilbloggningen också =)

//M


Rubrik

Hej!

Nu kommer P snart hem från jobbet, ska slänga ihop något gott att äta, de blir rättare sagt Lövbiff, pommes med bea. Slänger nog ihop en enkel sallad =) Ska se Sunes Jul del 2 tillsammans och äta choklad vi har ju inte öppnat våra luckor idag ^^

Imorgon tänkte vi åka ut till min pappa och hans Fru. Var ett tag sen vi var där så jag vet inte hur de blir med bloggande i morgon, men något litet inlägg ska vi nog kunna slänga ihop.

Ska se till att ta en ny tablett nu börjar känna mig dålig igen. Ska se om vi har fått tillbaka värmen här i lägenheten också.

//M

Fruktsallad!

Hejsan!

Just nu sitter jag och käkar "lunch" och dricker mitt älskade te, måste köpa en annan sort också så jag kan byta med, vill ha pepparkakste. Ska se om jag kan hitta de någonstans. Har sett att samma märke som säljs på Village finns på nätet.

Blev enkelt, ett äpple och en apelsin.


Äter såklart inte lunch den här tiden i vanliga fall och jag brukar heller inte äta fruktsallad till lunch. Men vid halv tolv fick jag världens värsta magvärk så jag tog en tablett men de gick inte över, började må illa efter att jag tagit en till, låg med en vetekudde på magen och badade, inget hjälpte. Låg i sängen helt död efter de två timmar innan jag vaknade till av att älskling ringde och frågade hur jag mådde, sov typ 15 minuter och smärtan var borta. Underbart!

Som ni ser har jag slängt ihop en ny design också. Visste inte vad jag ville ha först men nu är jag nöjd med färgval och sådant. Kommer upp mer grejer i designen så 100% klar är den inte ^^


Ikväll blir de Sunes Jul, del 2

Igår var de ju första December, vilket betyder att man fick öppna första luckan. Jag har en chokladkalender med sarties och jag har faktiskt inte öppnat min lucka idag än. Ska vänta och göra de ikväll när P kommer hem. Täkte vänta att kolla på Sunes Jul tills ikväll också så vi ser de tillsammans =)

Ska tjata lite på honom om granen också :P Jag vill ha upp granen fast utan pynt och ljus så man kan lägga julklapparna under eftersom jag ska till min mamma på julafton och han ska jobba. Så julafton kommer inte firas här utan på olika håll. Så jag vill ha lite julstäning innan. Får se de kanske blir mellan 2 och 3 advent eller så.

Nu ska jag fixa lite i lägenheten, har fprtfarande kartonger uppe i lägeheten sen flytten i Oktober så ska se vad jag kan göra med de, allt ska vara borta till jul i alla fall.

//M

2a December 2010

Godmorgon!

Iår blev det inge bloggande för jag hade fullt upp hela dagen, jag och älsk tog de lugnt på morgonen och kollade på Sunes Jul och öppnade våra chokladkalendrar. Sen gjorde vi oss iordning och åkte ner på stan oh handlade julklappar.

Sen blev de till att åka hem till mamma och hälsa på min lilla vovve, hon skulle ut mitt på dagen så vi drog dit sen åkte vi och fikade med Wanko och Emmelie. Och efter de blev de konfa lektion för våra konfirmander.
(Jag älskar att jobba med människor, de är därför jag är där och för att efter att jag konfirmerae mig så var de ett så skönt gäng där så jag ville inte sluta. Hur troende är jag då? Ja de vet inte ens jag så jag är där för att som sagt jobba med människor)

Nu sitter jag och käkar frukost, Julvört med ost och Mitt kanelbulle te, helt underbart gott, måste köpa nytt innan de tar slut på Village ^^

Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0