Möblerar om ;)

Hejsan!

Har fullt upp idag, håller på att möblerar om i vardagsrummet och Peter vet inget om det än så vill hinna städa och göra snyggt här inne också. Men jag har tur, han slutar 00 i natt ;) Har lyckats flytta på alla möbler och ställt dom där dom ska stå. Men sen är de skit som ska ner i förrådet som vi ska ta i helgen har jag bestämt för de är kaos i hallen, köket och vardagsrummet nu.

De ska ju målas i helgen också så vill ha resten va lägenheten klar i alla fall :) Nyss var jag ner på ica och hämtade ett paket, dock hemligt innehåll och så skickade jag papper till Polisen ;) De är urdrag ur brottsregistret jag skickade efter, vi måste ha de till praktiken då man jobbar med barn.

Nej nu måste jag fortsätta fixa här inne :)

22 Februari 2011

Godmorgon =)

Idag är de dags att kila till skolan igen, faktiskt taggad idag. De känns så ycket roligare att få göra något man verkligen brinner för och vill istället för något man måste. På gymnasiet läste jag Mode & Design och där var man ju tvunegn att läsa ämnen man inte ville, som matte och annat trkigt som man faktiskt måste läsa ;)

Kommer däremot ha en 15 poängs mattekurs nu på högskolan lite senare i utbildningen och jag vette fan vad jag ska göra, är nervös redan nu. Är kass på matte och fattar 0.

Men men idag ska vi ner till Aros Congress Center och ha föreläsning? Så de blir en heldag och sen är man ledig till fredag.
Skönt då lägenheten ser ut som ett bombnedslag, köket håller på att målas om och jag har fortfarande lådor kvar uppe, som måste packas upp i veckan.

//Michelle


VFU!

Hejsan!

För ett tag sen fick vi ansöka om praktik, inte de lättaste, för man går in på en sida och där kommer alla skolor upp som man får välja bland, sen gäller de att bestämma vart man vill vara, skola eller förskola som för min del. Jag valde att blanda lite men de blev 90 procent förskolor. Sen lägger man till de man vill ha, max 15 stycken, för två veckor stägde systemet och man slumpades ut bland de skolor an valt. Jag valde 15 stycken men fick inge av de, utan en annan förskola, just för att så många andra hade sökt de jag sökt inte så konstigt då jag söte centralt.


Hamnade på Brandthovdaskolans förskola och ska spendera 3,5 år där, har praktik olika långa oerioder och de är varje termin vad jag har sett. :) Men de ska bli skoj även fast jag inte hade valt just den skolan, men de finns gaaanska många skolor i västerås och vi fick ju bara välja 15 så.

Så nu ska jag fixa en pärm till allt som har med praktiken att göra, eller de blir nog två till och med, ska ha en att ge till skolan men info och b la. urdrag ur brottsregistret ;)
Sen ska jag ha en egen hemma med skolans läroplan och allt sånt som rör just den skolan, känner att jag behöver åka och handla lite!


I mitt H&M -paket! =)

Lovade ju att ni skulle få se vad som var i paketet från H&M så här får ni se allting :)
Har även beställt ett par likadana jeans som kommer senare, och en bikini. Och när jag ändå höll på klickade jag hem den blåa tröjan i beige också, tyget är helt underbart. Funderar på ett likadant blått linne också men vi får se ;)

Beställde även ett par vanliga svarta leggins som jag inte orkade ta med i kollaget ;)

Glasögonorm ;)

Hejsan!

Hemma från optikern och ja jag är tydligen översynt, så då har man beställt glasögon, kommer om två veckor så hoppas att huvudvärken blir bättre då så jag slipper den :)

Glasögonen ser lite ut sen dessa, inte helt men de finns likheter :)

Just nu sitter jag med färg i håret och vi får se hur de blir om jag lyckas att färga de, annars fåår jag springa till affären och färga om det :P Gör slingor nu med en slingmössa, de är alltid mamma som brukar hjälpa mig med de men nu testade jag själv.

Ni ska se hur köket ser ut nu, de är HELT inplastat :P Var kul när jag skulle göra lunch, så tur att vi hade potatissallad i kylen så behövde inte ställa mig och laga något haha. Har tagit bilder på hur de ser ut nu så ni får se när jag tvättat ur färgen om jag hinner ikväll :)




18 Februari 2011

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, jag har väl sovit som de senaste 9 dagarna, drömmer konstiga drömmar varje natt och gjort de i 9 dagars tid. Idag kommer älsklings pappa hit och ska måla taket i köket och nästa vecka ska vi måla väggarna.

Ska iväg nu på förmiddagen och kolla min syn, får se hur det går ;) Så jag bör göra mig iordning, jag ska även försöka packa upp resten av mina lådor idag, klarar inte av att bo i kaos längre ^^ Sen att köket kommer bli kaos i veckan är en annan sak ;)

//Michelle

17 Februari 2011

Godmorgon!

Uppe med tuppen, men önskade att jag kunde somna om. Har ont som fan i huvudet (migrän)
och ska egentligen till skolan men tänker jobba hemma, de sköna med högskolan att man kan jobba hemma om man är borta. Så jag tänker ta det lugnt hela dagen och försöka plugga :)

Igår var jag och Peter ner på stan med Danne för att boka kryssning, så nu är den betald och klar, åker den 27 mars.
Jag bokade även tid för en synundersökning då jag tror att huvudvärken jag har hela tiden beror på att jag ser dåligt. Hoppas dom kan konstatera att de är ett problem eller inte.

//Michelle

16 Februari 2011

Godmorgon! =)

Idag är jag ledig från skolan men har massor med rejer att göra idag, ska försöka hinna läsa lite till skolan imorgon. Ikväll är de kyrkan men konfirmanderna :) Och innan dess ska jag hinna hämta ut ett paket, dra ner på stan och boka kryssning och fika med Danne :)

Såklart får ni se vad de är jag har beställt, men de kan vli imorgon för kan inte hämta de förens klockan 15 och sen ska vi ner på stan direkt efter de och fixa =)

Vad ska ni göra idag?

15 Februari 2011

God kväll!

Sitter ensam ikväll så försöker komma på saker att göra, läskigt när de är så tyst i lägenheten :P
Peter ringde för ett tag sen och sa att hans pappa skulle komma och måla vårat tak i köket på fredag, så fort de är målat kan ju vi bärja måla väggarna =)

I helgen ska jag försöka packa upp ALLA mina lådor jag har kvar som står här i vardagsrummet och är i vägen :P Flyttade ju den 24 januari men de sista grejerna kom över en vecka senare. Men i helgen ska lådorna bort, blir galen på att de står i vägen!
Hoppas att de blir en omöblering här inne snart också, nu känns rummet jättelitet och jag har en asbra idé på hur de ska möbleras :)




Köksinspiration!

Hejsan!

Tänkte ta upp det här med bloggningen igen :P Har haft fullt upp, börjat skolan, pluggat som ett svin, lämnade in tentan igår så nu är de lugnt ett tag ;)

Sitter och letar efter inspriration till vårat kök, vi har beställt nytt kök så det kommer runt v.10 sa dom. Hoppas de blir toppen, längtar till tusen. Fast innan dess måste vi måla om tak och väggarna men de tar inte så lång tid när man väl kommer igång ;)

Har bestämt att jag ska sy gardiner, blir ett par längder till de ena fönstret och en liten kappa till de andra, har två fönster och de ena är över diskbänken. Så sitter och kikar på tyg nu.
Försöker även hitta inspiration till tavlor att ha i köket, ska ha 3 stycken så vill hitta några som matchar gardinerna och den första tavlan som vi redan har i köket.

Funderar även på att skaffa en "korg" som den nedan i grönt såklart och ha reklam i, betydligt snyggare än det är nu med kassar som tar upp halva köket ;)



RSS 2.0